The Marmara Bodrum & Spa
KATEGORİ: Deluxe Special Category.
KONUM: 8 dönümlük bir arazinin içinde yer alan otel, Bodrum Kalesi'ni ve tüm Bodrum'u yukarıdan gören harika bir manzaraya sahip Yokuşbaşı Mahallesi'nde yer alıyor. Bodrum Kalesi'ne, Bodrum Marina'ya ve çarşıya sadece 5 dk uzaklıkta olan otel, Bodrum Milas Havaalanı'na 30 km uzaklıktadır.

ODALAR: Standart otel odasi: 32 M2'lik konforlu bir şekilde döşenmiş odalarda; TV, banyo, WC, fön, küvet, telefon, mini bar, balkon veya teras, zeminde eski yunan antik özel taş, merkezi klima, müzik yayını, kasa ve 24 saat oda servisi mevcuttur. Corner odalar: 40-45 m2 büyüklükteki odalarda TV, banyo, WC, küvet, sofa bed, fön, telefon, mini bar, ayarlı merkezi klima, kasa, 24 saat oda servisi mevcuttur. Odaların kendi balkonları veya terasları olup, Bodrum Kalesi ve deniz manzaralıdır.
Garden Süit: 50 m2 konforlu bir şekilde döşenmiş odalarda; TV, banyo, 2 WC, jakuzi, fön, telefon, mini bar, CD player, zeminde eski antik yunan taşlarına benzer özel bir taş, merkezi klima, müzik yayını, kasa, 24 saat oda servisi mevcuttur. Odaların kendi balkonları ve terasları ayrıca kendilerine ait palmiye ağaçları ile süslenmiş bahçeleri vardır.
Family Süit: Kendi evinizden uzakta olan başka bir ev. 65 M2 olan süitte fazladan bir çocuk odası ve konforlu bir oturma odasi, 2 banyo (biri jakuzili biri küvetli), deniz manzaralı 2 balkon, 3 TV, CD player ve 24 saat oda servisi mevcuttur.
Party Animal Süite: The Marmara Bodrum'un en üst katında kendine ait çatı terası olan süitte kendinizi evinizde hissedeceksiniz. 70 m2 olan süitte; çatı terasına ›an 2 balkon, banyoda şok duş ve jakuzili küvet, DVD, 2 büyük TV, çalışma masası ile beraber oturma odasi. özel içki dolabı, 24 saat oda servisi hizmeti ve odalarda wireless vardır.
HAVUZLAR: Iki havuzdan bir tanesi yani olimpik olup yüzücüler için çok uygundur. Teras Havuzda yüzerken Bodrum'un bütün güzellikleriyle dolu panoraması ayaklarınızın altında.
SPA: Ege'nin en doğal spasında kendinizle beraber olup kendinizi dinlenlendirin. Stresinizi yok edip, değişik masajlarla her zaman genç kalan. The Marmara Bodrum Spa'da rahatlatıcı ve çeşitli vücut masajları sıcak taş masajı, Hint baş masaja, klasik masaj, Thai masajı, shiatsu masajı, oriental masaj, lenf drenaj masajı, kulak mumu terapisi, hamam ve özel vücut terapileri hizmetinizde.
SPOR AKTIVITELERI: Fitness Center, hamam, sauna, jakuzi, 1 tenis kortu, 2 squash salonu ve spa. Havuzlarımız sezonluk olarak kullanılmaktadır.
TESIS HAKKINDA: 96 deluxe odalı otelin iç tasarımı Fransiz mimar Christian Allant tarafından dekore edildi. Tesisin Türk ve dünya mutfağından oluşturduğu Tuti Restoran'ı, harika Bodrum manzarasını seyredebileceğinin, yüzerken veya güneşlenirken keyfini çıkartabileceğiniz bir Pool Bar ve koşan keyfini sürdürebileceğiniz bir şömineye sahip Lounge Bar bulunuyor. Ege'nin en doğal spa merkezi, kuaförü ve 152 m2'lik konferans salonları mevcuttur. Yaz kış kullanmak üzere ısıtmalı 2 havuzu, tenis kortu, 2 squash salonu, 24 saat oda servisi, kuru temizleme, günlük gazete, doktor, bebek bakıcısı ve kasa hizmetleri mevcuttur. The Marmara Boat ile deniz keyfi. Tesisimizde ayrıca sigara içmeyenler ve engelliler için odalarımız bulunmaktadir. Havuzlarımız sezonluk olarak kullanilmaktadir.
Not: The Marmara Bodruma evcil hayvan getirebilirsiniz.
Otele Giriş Saati; 14:00 Otelden Çıkış Saati; 12-00 Konaklama Bitiş Günü: Sabah kahvaltısı ile son bulur. - veya Gençlik Aksiyonu: Özel balayı ve spa hizmetleri

0 yorumlar: