LykiaWorld & LinksGolf Antalya
OTEL KONUM
Antalya Havaalani'na 50 km, Belek'e 30 km ve Antalya şehir merkezine 50 km uzaklaktadar.

ODALAR
35 M2 ile 225 M2 arasında konaklama ünitelerinde eşsiz Akdeniz manzaraları. LykiaWorld &LinksGolf Antalya'nın 2 konaklama ünitesinden biri olan Resort bölümünde teras, Superior Resort ve Deluxe odaların yanında çocuklu ve daha kalabalık aile ve gruplar için aile odaları, suitler, superior ve dubleks teras evieri yer alıyor. Golf bölümü ise tatilde golf zevkini de yaşamak isteyen misafirlerimizin LykiaLinks Golf sahasından odalarına direkt geçebilecekleri konforda ve Ayurveda&Wellness Merkezi'nin hemen yanıbaşında. Deluxe golf odaları ve Exclusive servisiyle Deluxe Golf Süitleri yanında, içinde Türk hamamı barındıran Dublex Hamam Suite'ler bu bölümde sizi bekliyor. Bu iki bölüm dışında Akdeniz'e bakan 16 villa ve icerisinde jakuzi, özel kapalı yüzme havuzu ve kral daireleri. Tüm odalarda klima, mini bar, TV, kasa, saç kurutma makinesi bıılunmakladar
YEMEKLER
Birbirinden eşsiz tatlar sunan 1 ana restoran, çocuklara özel bir restoran ve özel ambiyans ile 5 spesiyal restoran; Türk, balık, Singapur, İtalyan restoranı ve Links Bar&Steak L Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olup, yemekler sırasında alınan bira, ve meşrubatlar ücretsizdir. Farklı konseptleriyle eşsiz manzaralar eşliğindeki 11 geçireceğiniz keyifli ve eğlenceli saatler.
SPOR AKTİVİTELERİ
8 adet tenis kortu, kano, rüzgar sörfü, yelken, basket ve plaj voleybolu sahalan. Fitness Merkezi, aerobik, su jimnastiği. Oyun salonu, tavla, satranç. Gün boyu animasyon, gece şovları ve sinirsiz eğlence.
Golf meraklılarının yeni tutkusu: LykiaLinksGolf Antalya Türkiye'de olduğu kadar Akdeniz'de de bir ilk olan LykiaLinksGolf benzersizdir. Deniz kenarında olan saha, profesyonellere özgü "Links SahasC olarak bilinen ve doğanın dokusunun avantajlarını kullanan çok özel golf alanlarından biridir. Dünyadaki 36.000 golf sahasından sadece 300 adedi links sahasıdır. LykiaLinksGolf, dünyanın en mükemmel golf sahaları arasında ilk %1 içerisinde yer almaya hazırlanmaktadır.
80 hektarlik bir alana kurulu olan ve her noktadan Akdeniz'e paralel ve onun yanında yer alan LykiaLinksGolf, 18 delikli golf sahası ve 9 delikli akademi sahasıyla (açılış 2009), golfçülerin keyif beklentilerini umulanın ötesinde karşılamaktadır, Açiliş: Eylül 2008
Sahil, 2.5 km uzunluğunda kum plaj.Otele Giriş Saati; 14:00
Otelden Çıkış Saati; 12,-00 Balayı, Emeklilik veya Gençlik Aksiyonu,
Dönemsel olarak değişmektedir. Lütfen bilgi alınız.
ÇOCUK
Çocuğunuz, ister çocuk kulübünde ister bu eşsiz adada hayal ettiği tatili yaşayacak. 06-18 ay ve 18-36 ay arası bebek bakıcılığı hizmeti; 03-05 yaş arası, 06-08 yaş arası, 09-12 yaş arası & 13-16 yaş arası programlar.
TESIS HAKKINDA
2.5 km'yi aşan kumsalıyla Antalya'nın en uzun sahili. Doğayla bütünleşen modern bir su kenti. Lüks oda seçeneklere. Yeni lezzetler keşfetmeyi düşleyen gurmeler için dünya mutfaklarından tatlar sunan spesiyal restoranlar. Dinlence köşeleri ve barlar. Ayurveda & Wellness Merkezi. Toplantı ve seminerler için tam donanımlı toplantı salonları.

0 yorumlar: