LykiaWorld Oludeniz
KATEGORI
**** Kulüp otel ve 1. sınıf tatil köyü.
KONUM
Dalaman Havaalanı'na 71 km, Fethiye'ye 15 km, Ölüdeniz'e 3 km, Antalya Havaalanı'na 250 km uzaklıkta, denize sıfır.
ODALAR
Klima, mini bar, TV, balkon, kasa, duş/küvet, saç kurutma makinesi.

YEMEKLER
Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe. Yemeklerde sinirsiz şarap, bira, meyve suyu, soda, kola, Fanta, Sprite ücretsiz. Öğleden sonra ve gece 01:00'a kadar yemek ikramı
SPOR AKTİVİTELERİ
Fitness Merkezi, 5'i ışıklı 19 tenis kortu, 3 delikli golf, sörf, yelken, kaykay ve paten eğitim pisti, voleybol, basketbol, plaj voleybolu, mini futbol, su jimnastiği, aerobik, step, su topu jogging, okçuluk, masa tesisi, yamaç paraşütü, dalış ve tenis kursları, waterski, 60 kişilik dalış: takımı, gün boyu animasyon, kaya tırmanma duvarı.
ÇOCUK
LykiaWorld Ölüdeniz her yaştaki çocuklar için Bebek Kulübü ve Çocuk Kulübü ile ailelerin çocuklarını güvenle teslim edebilecekleri aktiviteler sunmaktadır.
Bebek Kulübü: Bebek Kulübü'nde pazartesi hariç her gün 9:00-12:00,15:00-18:00 ve 19:30 22:30 saatleri arasında 06 ay ve 03 yaş arası çocuklar için bebek bakımı hizmeti verilmektedir Ayrıca biberon strelizasyonu ve mama hazırlanması için 24 saat açık mutfak, bebek telefonu bebek arabasi, bebek yatağı ve ücret karşılığı bebek bakıcılığı hizmeti bulunmaktadır Çocuk Kulübü: LykiaWorld'ün çocuk animasyonu ekibi pazartesi hariç hergün 09:00-18:30 ve 19.30-22.30 saatleri arasında etkinlikler düzenlemektedir. 03-13 yaş arası çocuklar 3 farklı grupta aktivitelere katılabilirler; Snoopies 03-06 yaş, Jokers 06-09 yaş, Kids 09-12 yaş arası çocukla içindir. Gençlik Kulübü: 13-18 yaş arası gençler, iki farklı grupta aktivitelere katılabilirler Juniors 13-16 yaş, Teens Team 16-18 yaş çocuklar içindir.
TESIS HAKKINDA
360.000 m2 büyüklüğünde, 750 m ve 650 m'lik 2 özel pàja sahiptir. Tesis LykiaVillage (1. sınıf tatil köyü) ve LykiaResidance (****) olmak üzere iki kısımdan oluşur. Biri kapat 19 yüzme havuzu, 14 bar, 3 ana, 5 özel ve 2 çocuk restoram olmak üzere 10 restoranı, açık, ve kapalı amfi tiyatro, konferans ve seminer salonu, alışveriş merkezi, 24 saat doktor 32 derece ısıltılmış deniz suyu havuzu ile Thalasso&Güzellik Merkezi. 2 Türk hamamı ve 3 manzaralı sauna.
DAMAK ZEVKİ
10 restoran hizmetinizde...
3 ana restoran ve 2 çocuk restoranı ayrıca akşam yemeklerinde sembolik bir ücret ödeyip rezervasyon yapabileceğinin spesiyal La Luna (Italyan), Mandarin (Çin), Sofra (,Türk}, Neptün (Balık) ve Kampei (Sushi) restoranları size her akşam farklı bir ortam ve atmosferde yemek yeme imkanı sağlıyor. Şarap, bira, kola, su, limonata, meyve suları ve ayran gibi içecekler yemeklerde ücretsiz sunuluyor. Geç uyananlar için kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinden sonra snackline ve rejim yapanlar için diyet mutfağı servisi yapılır. Restoranlarda yardımcı olmak için hostesler ve çocuklar için yüksek sandalyeler bulunmaktadır
ÇOCUK CENNETI
22.000 m2'lik alana kurulu Türkiye'deki tek çocuk cenneti...
Çocuğunuzun yüzünde tüm yol boyunca iz bırakacak kocaman bir gülümseyiş var, Çocuk Cenneti, onun dinlediği masallara eşlik eden düşleriyle ne kadar da uyum sağlıyor. Çocuklarınızın düşlerine yardım edecek bazı aktivite ve olanaklar; 20 kaydıraklı, macera ve su oyunları bulunan ısıtmalı 8 yüzme havuzu, yeni kamikaze kaydıraklar, palyaço duşlar, mağaralar, hazine atlas!, su atış topları, asma köprüler, sirk arabaları, makyaj odalı çocuk tiyatrosu, tırmanma ağı, hobi ve sanat atölyesi, 40 haramiler ormana, judo eğitim merkezi, futbol, el topu ve basketbol sahalari, kaykay ve paten eğitim pisti, trambolin, masa tesisi, çocuk restoranı ve 3 yaşından büyük çocuklar için özel animasyon. Çocuk animasyonu Mini Club'ımızda 6 aylık bebeklerden tibaren yapılmaktadır. Çocuk cennetinde çocuk bakımı yapılmamaktadır. Çocuk animasyonu ekibi, programı dahilinde Çocuk Cenneti'ne gelip oyunlar düzenlemektedir.
SAĞLIK & GÜZELLIK & FIFITNESS
1500 m2'Iik alan üzerine kurulu olan Manolya Spa Merkezi, 26 bakım odası ve ormana bakan manzarası ile yetişkinIer için çok özel bir sağlık ve güzellik ortamı sunmaktadır. LykiaWorld, Manolya Spa Merkezi'nde Türkiye'de ilk kez gerçek anlamda deniz suyu ile tedavi uygulanıyor.
Bu mükemmel ortamda uzmanlar eşliğinde faydalanabileceğiniz bazı ayrıntılar; 32 derecede ısıtmalı deniz sulu kapalı havuz, yürüyüş bantları, bisikletler, fitness center, tıbbi ve güzellik konsültasyonu, yosunla vücut, cilt ve yüz bakımları, deniz suyu ile banyo terapisi, basınç yolu ile selülit ve vücut biçimlendirme tedavileri, masaj tedavileri, fazla kilolardan arındırma kürü, akupunktur, solaryum, diyet restoranı.
SPOR&HAREKET&EGLENCE
LykiaWorld gerçekten çok eğlenceli... Can sıkıntısına hiç yer yok Profesyonel bir animasyon ekibi; gün boyu eğlenceli oyunlar, sportif yarışma ve turnuvalar, akşamları ise müzikal sovlar, canlı konserler ve sahil partileri sunuyor, Ayrıca müzik tutkunları için Klasik müzik dinletileri, TV, sinema severler için de büyük ekranda sinema (video) keyfi yaşatıyor.
1970 m yükseklikteki, Babadağları'ndan uçarak doğruca kulübe iniş yapılabilen yamaç paraşütü, 60 kişilik daIış ekipmanlarına sahip basınç odası ve PADI IDC dalış okulu, tenis, yelken, sörf kursları, trekking, rafting yat turları, dağ bisikleti, 5'i ışıkklı olmak üzere quartz kumlu ve suni çimli 19 tenis kortu, tenis eğitim duvarı, 15 günlük LykiaWorld tenis turnuvaları ve kano, kayaktan tutun okçuIuğa kadar daha bir sürü aktivite.
ORGANIZASYONLAR
1-6 Temmuz 2008, LykjaWorld Çocuk Festivali.

0 yorumlar: