Rixos Bodrum
KONUM
Milas Bodrum Karayolu üzerinde, Zeytinlikahve Koyu'nda, Bodrum şehir merkezine 10 km, havaalanına 25 km uzaklıktadır.
ODALAR
Mini bar, uydu TV, müzik yayını, banyo ve odada direkt hattı telefon, klima, kasa, balkon, taş zemin, banyo/küvet&WC, saç kurutma makinesi ve ücretsiz wireless mevcuttur.

YEMEKLER
All Exclusive-All Inclusive; kahvaltı, geç kahvalti, öğle ve akşam yemekleri açık büfe, 7 adet a'la carte restoran; Mexos Restaurant (Meksika mutfağı), Venix Restaurant (İtalyan mutfağı), Onyx Restaurant (balık), Sini Restaurant (Türk mutfağı) ve Barbeque Restaurant (mangal) (rezervasyonlu-ücretsiz), Teppan Yaki Japon Restaurant (rezervasyonlu ve ücretli). Hergün rezervasyonlu yatta kahvaltı, a'la carte kahvaltı ve köy kahvaltısı (haftada 1 gün), snacks, çaykahve-pasta&dondurma saati, çocuklar için özel menüsü ile Rixo-Mixo restoran ve hafta sonu brunch. Serinlemek için Lobi Bar, Pool Bar, Disko Bar ve Vitamin bar.
SPOR AKTİVİTELERİ
Tenis kortu (3 adet), masa tenisi, okçuluk, dart, mini futbol, boccia, plaj voleybolu, su topu, su jimnastiği, aerobik, jimnastik, fitness Center, kana, deniz bisikleti, surf (lisans ile), motorlu ve motorsuz su sporları, güzellik ve Sağlik merkezinde; sauna, hamam, geniş bir dinlenme odası ve şok havuzu bulunmaktadır.
ÇOCUK
03-07 yaş Joker Club, 08-13 yaş Kids Club, 13-17 yaş Teenager Club, ücretli bebek bakıcılığı, özel öğle yemeği, çocuk havuzu, özel oyun alavi, yüksek sezonda çocuk şovları, çocuklara özel disko, çocuklara özel sinema.

Rixos Premium Bodrum

0 yorumlar: