Hillside Su
Oteller KONUM
Antalya Havalimani'na 15 km uzaklıkta, Aqualand ve Dolphinland'in yanında, kendine ait mavi bayraklı plajıyla denize sifir konumda.
ODALAR
Sesli mesaj servisi olan 2 hat kablosuz telefon, data port, havalandirma, kasa, nedir keyfi yapabileceğinin bir balkon, uydu bağlantılı interaktif televizyon, ambiyans ışıklandırma, tek tuşla tüm genel alanlari görme imkanı, yiyecek, içecek ve kozmetik ürünlerini içeren maxi bar.

YEMEKLER
Yarım pansiyon, sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri açık büfe (Kirmizi Restoran), öğlen a'la carte seçeneklere (Pool, Beach, Lounge, Sushi ve 5. Kat Cafe&Bar).
SPOR AKTIVITELERİ
Su sporları (katamaran, jet ski, parasailing, windsurf, ringo, banana ücretli), fitness Center, tenis, voleybol, badminton, masa tenisi, langirt, squash, sabah jimnastiği, aqua-gym. Aqualand: Her gün 10:00-18:00 saatleri arasında hizmet veren su oyunları parki (otel misafirlerine ücretsiz).
Dolphinland: Haftanın belirli günlerinde yunus şovları ve yunuslarla yüzme keyfi.
Sahil; Deniz 10 m sığ, çakıl. Otele Giriş Saati; 14:00 Otelden Çıkış Saati; 12:00 Konaklama Giriş Günü; Akşam yemeği ile başlar. Konaklamanın Bitiş Günü; Sabah kahvaltısı ile son bulur, Balayı, Emeklilik veya Gençlik Aksiyonu; Gençlik indirime %40,29yag doldurulmamış olması ve rezervasyonun otel giriş tarihinden önceki
son, 14 gün içerisinde yapilmis olması gerekmektedir. Balayı indirimi %20'dir.
ÇOCUK
Çocuk havuzu, bebek yatağı, 04-12 yaş arası çocuklar için Kids Club, bebek bakıcısı (ücretli), Aqualand, Dolphinland, çocuk parke (Beachpark içerisinde).
SPA
Geleneksel Türk hamamı, buhar odası, cilt bakımı bölümü ve 6 adet masa] odasından oluşan Sanda Spa, aromatik kokular, renkler ve müzikle rahatlatan ambiyans.
TESIS HAKKINDA
39 süit, bir Presidential Süit ve bir özel dizayn süit olmak üzere, 294 oda, herkesin zevkine uygun lezzetler, dünyaca ünlü mutfaklardan seçmeler ve en lezzetli sushiler, 6 farklı restoran; Kirmizi, Lounge, Pool, Sushi, Beach, 5, Kat. Toplantılaranız için: 800 kişilik balo salonu, konferans salonu, 8 farklı toplantı salonu, business Center, SANDA Spa, alışveriş merkezi, Siyah gece kulübü, kuaför salonu, tüm genel mekan ve odalarda ücretli kablosuz internet (genel alanda ücretsiz).

0 yorumlar: