Salamis Bay Conti Resort
KATEGORİ
Yarım pansiyon; sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri açık büfedir. Öğlen yemeği ve tüm içecekler ücretlidir. Tam pansiyon plus; sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri açık büfedir. Yemeklerde alınacak yerli meşrubat ve su dahildir.
KONUM
Magosa şehir merkezine 8 km mesafede bulunan tesis, 65.000 m2 alan üzerine kurulu olup, havalimanına 45 km uzaklıkta ve denize sıfır konumdadır.

TESİS
Toplam 392 odası bulunan tesiste, 1 adet a'la carte restoran (sezonda), 6 adet bar (sezonda), oda servisi, 7 adet konferans salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, market, kuaför, hamam, sauna, masaj, tenis, masa tenisi, bilardo, fitness center, jakuzi (kapalı havuzda), atari salonu (lobi alt katında), çamaşırhane servisi mevcuttur. Casino bulunmaktadır.
ODA
Tesisin standart odalarında TV, merkezi klima, telefon, mini bar (ücretli), saç kurutma makinesi, WC, küvet, balkon ve hali zemin mevcuttur. Merkezi klima sistemine sahip tesiste klimalar hava şartlarına göre çalısmaktadır.
AILE ODALARI
Ara kapılı oda ve villalardan oluşmaktadır.
PLAJ
Tesisin kendine ait ince kumdan oluşan özel sahil şeridi mevcuttur. Sahilde ve havuzda havlu şemsiye ve minderler ücretsizdir.
SPOR&ANIMASYON&AKTIVITE
Tesiste animasyon mevcuttur (sezonda).
Ücretsiz: Tenis (gündüz), masa tenisi, basketbol, futbol, voleybol, fitness center, jakuzi, di Türk hamamı, sauna.
Ücretli: Masaj ve kese, sağlık merkezi, güzellik merkezi, bilardo, atari salonu, langırt, v oyunları, banana, rüzgar sörfü, kano, jet ski, dalgıç okulu ve oda servisi, çocuk bakıcısı, t kortu ışıklandırması. Lobide kablosuz internet hizmetimiz vardır.
ÇOCUK
Tesiste 1 adet açık çocuk havuzu, 1 adet kapalı çocuk havuzu, mini club (sezonda) mevcu
Notlar: Tesise evcil hayvan kabul edilmez, Bedensel engelli misafirler için 2 adet özel oda 2 adet tekerlekli sandalye mevcuttur. Tesiste 18 adet sigara içilmeyen oda bulunmaktadır.

0 yorumlar: