Rixos Tekirova KONUM
Alşveriş ve eğlence merkezine yürüyerek 10 dk, Kemer'e 17 km uzaklıktadır.
ODALAR
Mini bar, uydu TV, müzik yayını, banyo ve odada direkt hatlı telefon, klima, kasa, balkon, halı zemin, banyo/küvet&WC, saç kurutma makinesi ve ücretsiz wireless (lobi) mevcuttur.

YEMEKLER
All exclusive-All inclusive kahvalti, geç kahvalti, öğle ve akşam yemekleri açık büfe, 6 a'Ia carte restoran Sparx Restaurant (Fransiz mutfağa), Venix Restaurant (Italyan mutfağı), Onyx Restaurant (balık), Sini Restaurant (Türk mutfaği), Asiax Restaurant (Asya mutfağı) ve Barbaque Restaurant (mangal) rezervasyonlu ve ücretsiz. Her gün rezervasyonlu köy kahvaltısı, brunch (cumartesi ve pazar), a'la carte snack, yörük çadırında geleneksel gözleme, çay-kahve, pasta&dondurma saati, çocuk mönüleri ile Rixo-Mixo restoran mevcuttur. Lobby Bar, X-press Bar (24 saat), Pool Bar, Onyx Beach Bar, X-IT Disco Bar, Vitamin Bar.
SPOR AKTIVITELERİ
Tenis kortu (3 adet), masa tenisi, okçuluk, dart, mini futbol, mini basketbol, boccia, Tai chi, air gun, plaj voleybolu, su topu, su jimnastiği, aerobik, jimnastik, fitness center, kano, deniz bisikleti, sörf (lisans ile ücretsiz, depozitolu), motorlu ve motorsuz su sporları, güzellik ve sağlık merkezinde; sauna, hamam ve geniş bir dinlenme odası.
ÇOCUK
04-12 yaş Rixy Club, ücretli bebek bakiciliği, özel öğle yemeği, çocuk havuzu, özel oyun alanı, çocuk şovları, çocuklara özel disko ve sinema.
TESIS HAKKINDA
4 su kaydıraklı bir aktivite havuzu, ana havuz, çocuk havuzu ve ısıtmalı bir kapali havuz, ücretsiz şezlong, minder, havlular ve güneş şemsiyesi, meyve ikramı ile soğuk havlu servisi. Ayrıca ücret karşılığı alinabilen hizmetler; doktor, güzellik salonu, masaj, cilt bakımı, kuaför, telefon, faks, fotokopi, çamaşırhane, tenis dersi ve tenis raketi, motorlu su sporlari, bowling, langırt, fotoğraf çekimi, mini market, hediyelik eşya mağazası, Rixos Butik, kuyum&saat mağazası, deri&halı mağazası, araç kiralama, internet cafe, lunapark, nargile, dalış okulu.
Sahil; Deniz 10 m sığ, çakıl. Otele giriş saati; 14:00 Otelden Çıkış Saati; 12.00
Konaklama Giriş Günü; Öğle yemeği ile başlar. Konaklamanın Bitis Günü; Sabah kahvaltısıyla
Balayı emeklilik ve genç aksiyon; Özel balayı paketleri mevcuttur.
Sahil; 1 km 100 in genişliğinde ince kum. Otele giriş saati.- 14.00
Otelden Çıkış Saati: 12.00 Konaklama Giriş Günü: Öğle yemeği ile başlar.
Konaklamanın Bitiş Günü: Sabah kahvaltısıyla son bulur Balayı, emeklilik ve
genç aksiyon: Özel balayı paketleri mevcuttur.
TESİS
605 standart, 10 Family Süit, 14 süit, 9 Superior Süit, 1 King Süit, 1 Royal Premium Süit, 28 Executive Villa, 9 Superior Villa, 1 Paris Residence, 1 Pryamus Residence ile 90 Truva Apart, toplam 730 oda ve 39 villa. 760 m2 ana iskele, 200 m2 1 su sporları iskelesi, hamam, sauna, buhar odası ve kar odası, yağmur odası, solarium, jet duş, hidromasaj, yosun odaları, afizyon odaları, medi jet su masaj odası, aroma plasty ocasi, deniz suyu havuzu, kapalı havuz, cilt bakım odalara, Çin, Tai, Kleopatra, Hint, Afrika, klasik ve VIP masaj odasından oluşan SPA. Ücretli: Doktor, güzellik salonu, masaj, cilt bakımı, spa merkezi, kuaför, telefon, faks, fotokopi, çama5irhane, tenis dersi, motorlu su sporları, fotoğraf çekimi, dünya markalarının yer aldığı alışveriş merkezi, internet cafe, Amerikan ve Rus bilardo, atari ve bilgisayar oyunları.
SPOR AKTİVİTELERİ
3'ü villa misafirlerine özel toplam 10 uluslararası boyutta tenis kortu. 2 squash, 2 masa tenisi ve 1 mini kapalı basketbol alanı. Su sporları merkezi, kara, su ve extreme sporlar, 12 m yüksekliğinde tırmanma duvarı, trambolin, Danseden Sular Show, Truva Tekneleri, masa tenisi, plaj voleybolu, mini futbol, voleybol, dart, aerobik, su jimnastiği, su topu, okculuk, tüfek atışı boccia, fitness programları, deniz bisikleti, kano. Lisanslı olarak Sörf, katamaran, lazer. Ücretli: Tenis dersi, parasailing, jet ski, waterski, ringo, banana, katamaran dersi, lazer dersi, flying fish, wakeboard, knee board), dalgıç okulu, futbol sahası, bowling, jetonlu bilgisayar oyunları ve play station, internet cafe, Amerikan ve Rus bilardo, Golf Green Fee, Dolphinarium (her gün 2 yunus, 1 balina ve 1 mors).
Ücretsiz: Troyaqua Su Parkı ve Gölet.
ÇOCUK
04-12 yaş Rixy Club hizmet vermektedir. Çocuklar için özel restoran, su kaydıraklı çocuk havuzu, özel oyun alanı, yüksek sezonda çocuk şovları, çocuklara özel disko, çocuklara özel sinema hizmeti Rixy Club'da verilmektedir. Bebek bakıcılığı ücretlidir.

0 yorumlar: