Magic Life Sirene Imperial
Konum: Hemen deniz kenarındaki kulüp, Antalya Havalimanı'na yaklaşık 25km, Kadriye Köyü'ne 4km uzaklıktadır. Havaalanından kulübe yaklaşık 30dk'da ulaşılmaktadır.
Odalar: Odalarda klima,direkt hatlı telefon, uydu Tv, müzik yayını, mim buzdolabı, kasa, küçük balkon, küvet/duş, WC ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Halı döşemeli Residence en çok iki yetişkin konaklayabilir. Ayrıca 3 yetişkinin konaklayabileceği Recidence Superior Standart ve 4 yetişkinin konaklayabileceği Resindence Superior aile odaları mevcuttur.En çok 3 yetişkin ve 1 çoçuğun konaklayabileceği bungalowlar ile en fazla 4 yetişkinin kalabileceği bungalow aile odaları bulunmaktadır.
Yemekler: Açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, açık büfe öğlen ve akşam yemeği, öğleden sonra snack, sandviç köşesi, pasta ve salata, çoçouklar için akşam yemeği (rezervasyona tabidir), meşrubatlar, kahve ve çay, masa şarabı, fıçı bira, yerli alkollü içecekler, mini buzdolabında su ve meşrubatlar, gece çorbası, ana restoranda mikrodalgalı ve biberon ısıtıcılı bebek köşesi. Konukların yemeklerini ana restoran "Magico"da yiyebilecekleri gibi haftanın 6 akşamı rezervasyon yaptırarak a'la carte restoranlarımızda yiyebilirler. Bu restoranlar Sofra (Türk mutfağı), La Careta (Brezilya-Latin Amerika mutfağı), Baia ( Akdeniz mutfağı )'dır. İçki ve meşrubatlar ise Wunder Bar ( 24 saat açık ), Havuz Bar,Sahil Bar, Disko Bar, Tropik Bar ve Türk Kahvesi'nden alınabilir. Kulübün çeşitli bölümlerinde 24 saat yiyecek ve içecek hizmeti verilmektedir. Misafirlerimizden gelen yoğun talep üzerine mevcut herşey dahil içecek konseptine ek olarak premium alkollü ve alkolsüz içecekler; a'la carte restoranlarımız ve Havana Club outletimizde misafilerimize makül bir ücret karşılığında sunulacaktır.
Spor Aktiviteleri: Otelde hepsi aydınlatmalı ve üzeri kum halı zemin 4 tenis kortu bulunmaktadır. Raket ve top külup tarafından karşılanmaktadır. Masa tenisi,badminton,basketbol,mini futbol,okçuluk, plaj voleybolu, dart, zorluk derecesine göre değişen rehberli dağ bisikleti turları, su basketbolu, su voleybolu, su topu, rüzger sörfü, su kayağı, wake board,kano ve lazer yelkencilik ile Top Cat katamaran( ücretli ve sertifike gerekmektedir ) oteldeki sportif olanaklar araısnda yer almaktadır. Banana ve family banana da eğlenceli seçenekler araısnda yer almaktadır. Yelkenlileri almak için ya enternasyonel yelken belgesi ya da Magic Life Club'ın kurs bitirdikten sonra alınan belge gerekmektedir. Otelde yeni başlayanlara ve ilerlemiş olanlara göre tenis kursu, sörf, okçuluk, yelkencilik ve katamaran için ise başlangıç kursu verilmektedir. Haftada bir tenis, okçuluk ve plaj voleybolu turnuvaları düzenlenmektedir. Ayrıca haftada 3 kere olmak üzere ay ışığında spor konsepti çerçevesinde plaj voleybolu oynanabilmektedir. Otelde capoeira, walking, nordic walking, aerobik, su jimnastiği, step, karın-bacak-kalça hareketleri, streching, hip hop, taibo, açık hava jimnastiği ( halter vb.) konuklara sunulan etkinlikler arasında yer almaktadır. Konuklar ayrıca masaj ( ücretli), güzellik ve sağlık merkezi ( ücretli ), sauna ve hamam gibi olanaklardan yararlanabilmektedir.
Çoçuklar ve Gençler: Mungo Club (03-12 yaş), Mungo günü, Kızıldereli günü, Mungo aerobik, Mungo banana, Mungo havuz oyunları, Mungo oyunları, Mungo video, Mungo disco, Yo-Yo, Mungo skeç show, Mungo show, Mungo olimpiyatları, Mungo parti, Mungo karnaval, Mungo tenis, Mungo akşam yemeği, Yami-Yami, Mungo piknik, Mungo mozaik, doğum günü partisi, genç buluşması ( 12 - 16 yaş ), genç gece buluşması, genç spor ve oyun, genç olimpiyatları, genç parti, genç dağ bisikleti, genç okçuluk, genç rüzgar sörfü, genç su kayağı, genç banana, genç tenis, ganç tenis turnuvası, genç ay ışığı turnuvası, XBOX Gamezone.
Sahil: Kum, Çakıl.
Otele Giriş Saati: 14:00
Otelden Çıkış Saati: 12:00
Konaklama Giriş Günü: Öğle yemeği ile başlar.
Konaklama Bitiş Günü: Sabah kahvaltı ile son bulur.
Balayı ve 2.Bahar İndirimleri: Dönemsel olarak değişmektedir.

0 yorumlar: